Nöjd...

Har varit en härlig dag!! Började tidigt imorse o d va kanske lite segt att pallra sig upp ur sängen, men inte värre än vanligt.

Dagen på jobbet gick snabbt...
På förmiddagen va vi iväg på utflyckt. Vi hittade en otroligt mysig liten park där vi slog oss ner o njöt av vårsolen :)
Hur många har d så bra o får betalt för d...?? 

Slutade tre idag, men jobbade över en timme o kände mig jäkligt duktig över d. 

Efter jobbet gick jag o Mimmi till ett ställe som heter "Muffin Bakery". Hade bara gått förbi där tidigare o kan ju erkänna att jag hade lite för höga tankar om det stället. Men tanke på namnet, trodde jag att dom skulle ha stora högar me olika sorters smarriga muffins i alla möjliga storlekar o former. Men icke sa nicke. D fanns typ fem, sex sorter att välja bland. Jag blev lite besviken...
Tur att jag hade så trevligt sällskap :)
Vi envisades me att sitta ute, trots att d inte ens fanns en gnutta sol där vi satt. Mi myste in oss i filtar o drack varmt té för att hålla oss varma.


När vi hade fikat klart, va d dags för kära Mimmi att börja dra sig hemåt. Jag däremot kände för att shoppa lite... :)
Slutade me att jag kom ut me påsar både från "In o Finn" o Åhlens. Köpte bla. en té - sil som jag bara va tvungen att ha. D praktiskt taget stog "Till Lova" på den... :)

                                                             

Hann hem lagom för att hinna mysa lite me älsklingen innan han skulle iväg o jobba igen. Han jobbar natt så jag tänkte passa på att kolla på en massa gamla avsnitt av "Vänner" o dricka mitt nya favorit té...
Sen kommer jag att sova riktigt gott!!

                                       

        
          PUSS O KRAM!!
                                       

Åter på jobbet...

Va på jobbet idag. Kan inte påstå att jag va speciellt närvarande, men skönt att va tillbaka iaf :)
Imorgon blir d kort dag, jobbar till tre (fast ska va duktig o ha en timme BFT), sen ska Mimmi o jag iväg o hitta på nåt skoj!! Va länge sen sist, käns d som iaf. Ledig på fredag, långhelg igen!!!

Alex sitter o kollar på fotboll... Som varje kväll just nu (käns d som iaf)...
Hmm, känner mig som väldens tråkigaste flickvän. Men jag kan helt enkelt inte tycka om fotboll. Jag har försökt o försökt, men d går bara inte!!
Jag tror egentligen d handlar om att jag inte har ett så stort intresse för ngt. Så jag har liksom svårt att förstå hur man kan tycka om ngt så otroligt mkt...
Han tittar inte bara på fotboll på tv, han spelar fotboll själv o tittar när hans vänner spelar.

Fast han har ju egentligen rätt när han säger att jag ju fakiskt inte behöver tycka om d bara för att han gör d...
D e sant! 

Jag älskar min lilla fotbollsnörd, inners inne hehe ;) 



Räknar ner tills lillsyrran kommer upp till storstaden igen. Hon kommer den 15e...
Den 16e ska vi gå till frissan båda två. Hon ska klippa sig o jag ska färga håret (IGEN, jag vet, jag vet). Sen blir d förmodligen bowling o på kvällen ska vi ut o göra stan osäker. Syrran fyller nämligen 18 den 11e o d ska firas me pompa o ståt!! :)

                                                                                                                
Måste oxå berätta att jag fick brev från "Didaktus" (där jag ansökt om min utbildning) igår. Jag ska på intervju den 11/5. Fan va kul, men lite nervöst oxå måste jag erkänna.
Håll tummarna för att d går bra!!

Dags att krypa ner i sängen, ska ju upp tidigt imorgon.


 
Puss å Kram!!


Nu räcker d...!!

E fortfarande inte helt kry. Käns bra på morgonen när jag vaknar, men sen så fort jag börjar röra på mig lr anstränger  mig minsta lilla, så känner jag mig illamående o får yrsel. Fattar inte va d e för nåt jag åkt på.
 
Tänkte försöka gå ut en sväng lite senare o andas lite frisk luft. D brukar va ett bra sätt att se om man e tillräckligt kry för att jobba... Orkar man inte d, så orkar man INTE en dag på jobbet.
E ju inte vilket jobb som helst heller. Att jobba med barn tar ju "rätt mkt" energi från en.

Har inte ens varit hemma två dagar, men e redan trött på d här. Jag vill jobba. Har varken tid lr råd att va sjuk.

 

Why??!!

Åhh, blir så trött...!!

I torsdags, på jobbet, va d ju super fint väder me sol, d va riktigt varmt...
Jag hade fortfarande tjocka vinterkläder på mig o dubbla tröjor. Så jag öppnade jackan en kort stund. Va händer då...??
Jo, igår va jag såklart förkyld.



E ju sjukt hur känslig jag e!! Så nu e jag helt genomförkyld. O som grädden på moset, så ser jag när jag vaknar, att d e helt underbart väder ute. D borde man ju kanske snarare bli glad över, vilket jag oxå skulle bli, om jag inte kände mig såhär.
Alex e iväg o jobbar en sväng, men sen tänkte vi ju typ ta en bok lr en tidning o sätta oss nån stans, sola lite :)
Hmm, vet inte om d  e så smart å göra d när man e snuvig, hostar o har jordens huvudvärk... :(

Senare ska älsklingen iväg igen o då hade jag planerat att jag skulle passa på att dra iväg till Ikea o Rusta o köpa lite små grejer som behövs till lägenheten. Tänkte ta en sväng till Plantagen me o köpa blommor till balkongen :)
Men men, vi får se hur d blir me dom planerna nu. Ibland blir jag väldigt arg på mig själv för att jag inte har fixat körkort...
O för att jag i d här fallet verkligen INTE har lärt mig av mina tidigare misstag. Man SKA svettas in våren. D e ju fan så sant!!

GGGRRRRRRR... 

                                                                       

Älskar...

Älskar väldigt mkt just nu...

Älskar att d e fredag till att börja me. D gör jag ju alltid...
Har varit en super skön dag på jobbet, med en massa solsken!! :) Dagen har gått jätte snabbt!!

Efter jobbet gick jag för att handla lite gott till kvällen.
Alex har fotbollsmatch ikväll, så jag tänkte laga mat tills han kommer hem :)
Ska göra extra god köttfärssås o färsk pasta, mums!!

Efter middagen blir d annanas o jordgubbar :)

Köpte oxå en ny tidning. Man fick en super snygg väska på köpet, så va ju tvungen hehe :)



      

 Kate Winslet e ju otroligt snygg på d här omslaget, måste jag säga :)

ÄLSKAR självklart min  lilla darling här hemma!! Så kär som jag e nu, har jag nog aldrig varit tidigare :) 

        

Älskar oxå mina kära vänner som peppar mig när d behövs o e glada för min skulle när d går bra!! :)

ÄLSKAR VÅREN!!


Beroende...

Jag har väldigt lätt för att bli beroende av saker man kan äta...
Tex. Älsklingen, saltlakrits, mazariner o nu våfflor...!!
Men inte våfflor som man gräddar själv, utan såna där färdiga som man kan köpa. Såna jag fick på våffeldagen när jag gick i skolan...

Dom köper jag storpack av. Sen öser jag på grädde o hallonsylt :) I love it, I love it, I love it!!!
Det som är helt underbart är att dom finns på Lidl för inte alls många kronor. O d som e ännu mer underbart e att Alex INTE tycker om dom, vilket betyder att jag får ha dom alldeles för mig själv hehehe :)


Nästan fredag!!

Torsdag igen. Veckorna rullar på så fort att jag nästan ine hinner med!

Idag har det varit en väldigt trevlig dag. Har ju varit sol sen tidigt imorse. Dessutom e torsdagar mina tidiga dagar på jobbet. Idag slutade jag dock fyra i stället för tre, hade lite att göra på jobbet. men d e ju tidigt iaf.

På min rast idag, gick jag iväg o köpte en glass - magnum strawberry white o tidningen Glamour, nice.




När jag kom hem hann jag gosa en liten stund me älsklingen, innan han skulle åka till fotbollsträningen. Då passade jag på å gå o sola. Hittade ett nytt drop in solarium i Vällinby. Va jäkligt länge sen jag solade senast. Men kände att jag behövde pigga upp mig me lite färg. Fast d tog inte så bra...
När jag va där o skulle sola, så va d ett jäkla liv i ett av rummen. Dörren öppnas o ut kommer tre ungar... Deras mamma hade solat o haft dom me sig där inne. Ärligt alltså... Kan man inte fixa barnvakt så får man väl fan låta bli o sola då!! (nu lät jag som en surkärring igen)... Hehe :)

Hade tänkt laga min super goda köttfärssås, men nu när jag kom hem, så känner jag att jag orkar inte laga mat. Så lat får man faktiskt va ibland. D blir snabb mackissar o köttbullar ikväll me andra ord :)

E såå glad. För nu börjar min träning äntligen ge resultat. Sakta men säker ökar volymen på min armar o mina lår. Inte alla tjejer som skulle bli glada över att summan på vågen stiger istället för å sjunka... Men inte jag inte hehe :)

Puss å kram!!! 

Flopp...

Tja!!
Ny vecka, med nya äventyr hehe.

Såg på "Söndagsparty med Filip o Fredrik" igår kväll. Brukar ju gilla dom grabbarna, men va fan...
D va INTE bra. D va rörigt. Vartannat ord på svenska o vartannat på engelska (stackars de gäster som inte förstog svenska)... En massa konstiga klipp hit o dit o länkar till olika msk i sverige. Nej d där klarar jag mig nog utan nästa söndag. D va en riktig FLOPP i mina ögon. 
Fanns dock en sak som va väldigt bra...
Marilyn Manson!!! Han va typ en av mina största idoler när jag gick på högstadiet o gymasiet :)


Men idag e d måndag o snart e d dags att åka iväg till jobbet igen. E ovanligt pigg idag känner jag. Blir nog en bra dag d
här :)
Sitter just nu o kollar på "Vakna med the voice", som varje morgon. Dom e roliga o mkt skvaller får man höra hehe :)
Fast musiken däremot e lite tjatig. Fattar inte varför d e så me nästan alla radiokanaler, att de har typ tio låtar de växlar mellan. TJATIGT!! Men mellansnacket e roligt :)

Tjngeling så länge!! :)

Ont d gör ont...

Fattar inte att d ska va så svårt att bara ringa o boka tid hos tandläkaren, går dit, få sin dom o sen gå hem, UTAN TANDVERK...
Nu har jag haft ont i en av mina tänder jag vet inte hur länge. Nu har d gått så långt att jag inte kan käka nåt utan att den där förbannade tanden påminner mig GGGGRRRRRRR...!!!!!
Fast d e ju egentligen inget större mysterium att jag får hål i tänderna. Jag äter ju inte lite sötsaker om man säger så... Jag småäter hela tiden. Så fot jag kommer hem från tex jobbet, öppnar jag skåpet i köket, som Alex o jag fyllt till bredden me kakor, snacks, godis mm mm. Sen klämmer jag i mig av detta tills jag typ nästan spyr. Vilket ofta oxå resulterar i att jag inte orkar äta speciellt mkt mat när d väl e dags för d.

Nej, såhär får d inte fotsätta!! Nu ska jag fan skärpa till mig.
From NU, inget snacks lr godis mer än på lördagar!!  
Så får d bli, That´s a deal!!

Gött!!

Fan va gött att d e lördag!!! I like :)
Lördagar = GODIS (mån,tis,ons,tor,fre,sön = GODIS) :)





Lagade värsta middagen förut. Pasta me skaldjur :) Inte illa va...

Nu sitter jag o älsklingen o kollar lite halvt på Robinsson. Blir mest irriterad på vissa människor där...
Sitter o smuttar på ett glas vin (hmm, d där lät jäkligt vuxet), mkt gott!!

Va iväg en sväng till Ö&B tidigare idag o köpte bla. frön till tomat, paprika o ärtor. Så vi kommer förhoppningsvis få ett eget litet "grönsaksland" till sommaren! :)


                               

Skönt me helg...

Har nyss stigit upp från sängen...
E så skönt på helgerna, när man verkligen kan sova ut.

Älsklingen e o jobbar, stackarn...
Men när han kommer hem ska jag skämma bort honom riktigt ordentligt!!
Ska städa lägenheten, tvätta lite. Idag e d dessutom jag som står för middagen :)

E inte jätte fint väder ute idag, lite trist, men man kan ju inte få allt...
Ska nog iaf gå ut på en promenad om en stund o fotografera lite.

Idag e en sån där dag då jag verkligen önskar att lillsyrran bodde i Sthlm, saknar henne!! Fast hon kommer ju iaf upp rätt snart o hälsar på igen. Då ska hon klippa sig o jag ska färga håret på henne. Hon ska bli en riktig BABE till studenten :) 

PUSS Å KRAM


Pustar ut...

Satt o läste Metro igår på väg till jobbet o blev ngt skraj när d på första sidan stog om en tjej som blivit me barn trots att hon hade p-stav... Jag har p-stav o började självklart genast att känna efter mer än noga om jag nog inte känner mig lite gravid iaf...
Jag e ju ofta väldigt trött, äter som en häst för tillfället, grinig etc etc, listan kan göras lååååång.
Så gissa om d första jag gjorde efter jobbet idag va att rusa till apoteket för o köpa ett grav test.

Jag va så jäkla nevös!!
Efter 5 otroligt långa minuter fick jag till slut bekräftat...
Att...
Jag inte e på smällen.
TACK GODE GUD FÖR DET säger jag bara!!
Självklart vill jag ha småttingar. Men inte just nu kanske, när jag äntligen bestämt mig för att d nog e rätt bra att skaffa sig en utbildning trots allt.

Sen när jag pluggat klart o jobbat ett tag. Då jäklar skaffar jag barn, vare sig sambon vill eller ej ;)



  


Trööööööt...

Fattar inte att man kan va såhär trött...
Imorse när jag skulle gå upp, va jag så trött o seg att jag nästan försov mig. Hela dagen på jobbet har jag gått omkring som i en dimma. Nu när jag kommit hem så skulle jag egentligen helst av allt bara vilja gå o lägga mig o inte vakna förens imorgon bitti när klockan ringer.
Men jag har istället övertalat mig själv att jag ska åka iväg o träna lite senare. Tränade ju inte på hela förra veckan. Det ger liksom inte så mkt att bara träna nån gång ibland, måste hålla igång om d ska ge resultat :)

Imorgon e d ju iaf torsdag, vilket betyder att d NÄSTAN e fredag :) Jäkligt skönt. Dessutom så slutar jag tidigt imorgon me :)

Saknar min älskling, men lär nog inte se mkt av honom idag... Jag ska ju iväg o träna o han har fotbolls match. Så kan d va...

Kram o hej så länge!! :)




Surkärring ;)

Hej!
Nu ska jag klaga lite, vilket säkert kommer få vissa att tycka jag e en riktig surkärring. Men d får ju stå för dom isåfall.

Va ute på långpromenad tidigare idag, njöt av vårvärmen...

       

Men till sist gick jag mest omkring o irriterade mig över att folk slänger skräp överallt. Ärligt!! E d så jäkla svårt å slänga grejerna i närmsta papperkorg. Ser så trist ut när d ligger papper o tomma sigg paket ute i naturen.

              

Så, för att underlätta för er som inte riktigt vet hur man gör. För er som tydligen inte vet hur en papperskorg ser ut...
Här kommer några bilder som kanske kan hjälpa er...

             

Så här ser en papperskorg ut. Dom kan dock se lite olika ut, så jag förstår om d käns svårt.
Men snälla, FÖRSÖK!!!!

Ni som håller rent runt omkring er, behöver sjävklart inte ta åt er :)

Black...

Då va man svarthårig igen :)



Jag gillar verkligen d. D som e jobbigt e ju om jag sen längre fram vill byta till en ljusare färg...
Då måste jag ju gå till frisören, blir så krångligt annars, att hålla på o "färga av" håret själv hemma.

Men men, d ska jag inte tänka på nu.


I love them!!

Köpte nya brallor på "Gina" i fredags...
Marinblå chinos, jag älskar dom. Dom e supersköna o snygga :)
Kan lätt tänka mig att köpa fler par i andra färger.

Dessutom e d skitsnyggt att ha dom ihop me mina tämligen nya svarta converse :)



           


Ny frisyr...

Här kommer ett par bilder på min nya frisyr...
E toknöjd :)

               

Många favoriter...

Har hittat en hel del favoriter just nu. Krämer, smycken, skor o annat.

Här en bild på min absoluta favorit när d kommer till tidningar...

     Den kommer inte ut så ofta (& ggr/år), men d gör oxå att d står massor i den när den väl kommer ut...
Den är full med gröna sköna tips, på mat, kläder, skönhetsprodukter mm. mm.
En underbar eco tidning! :)

Rekomenderar...

Har sedan länge försökt att hitta ett bra märke inom ansiktsvård, som passar mig...
Nu äntligen har jag funnit va jag letat efter.

Märket heter Nuxe och är ett franskat märke. Jag använder en ansiktskräm (som funkar som både dag o nattkräm), ögokräm och en rengöring, som jag nu inte klarar mig utan. jag älskar dessa produkter! Dom går lätt in i huden. Ger bra fukt under hela dagen och doftar gott :)
Käns så himla bra när man hittar såna här produkter.


  

Favvo...



Här e mitt favorit smycke just nu. E väldigt inne på rött för tillfället, tycker d e riktigt snyggt. D här armbandet pasar perfekt till mina nymålade, röda naglar :)


 

Påsklov!!

Nu har mitt lov börjat :)

Ska bli skönt me långhelg!!

Har ätit så mkt påsk godis så jag tror att jag spricker snart...

Va o klippte mig i måndags o nu tänkte jag färga håret. Får se hur d blir, bilder på resultatet kommer senare idag :)

Vååååååår, äntligen vår!!

Klockan är över sju (på kvällen) o d e fortfarande ljust ute :)

Folk sitter på uteserveringar o fikar o käkar lunch. D om något e ju ett riktigt vårtecken.l
Här kommer några bilder på ett annat härligt vårtecken...

           

Senare ikväll åker pojkvännen iväg på fotbollsläger. Kommer hem på tisdag. Hmm, känner redan hur mkt jag kommer att sakna honom...
Fast samtidigt så vet jag ju hur bra d oxå kan va att va ifrån varandra ibland.

Imorgon kommer lillsyrran till Sthlm o hälsar på. D ska bli skit kul!!
O imorgon kväll kommer en tjej från jobbet hem till mig, så ska vi käka lite god mat o dricka nåt gott o bara skvallra o njuta av att d e lördag!! :)

För snabbt...

Tiden går alldeles för snabbt! Hänger ju inte me, d e redan torsdag (så säger jag varje vecka).
Men eftersom tiden går så snabbt, så betyder ju d oxå att våren faktiskt verkar vara här, för att stanna nu.
Riktigt skönt att det är ljust ute både när man åker till jobbet och när man kommer hem :)
Jag känner mig så pigg och glad!!

Har nyss käkat en panpizza. Nu sitter jag och kollar på "Bygglov" på tv och senare ikväll ska jag iväg en sväng och träna. Idag är det "Muskel/step up" som gäller.

RSS 2.0