Besviken...

Börjar bli lite trött på människor som påstår sig vara mina vänner men som, när det verkligen behövs, inte finns här för mig.
Min pappa har gått bort. Efter begravningen har du inte frågat en enda gång hur jag mår, hur jag har det...
Du pratar på en massa om dig själv, ditt liv, dina problem. Jag finns här för dig, i vått och torrt, men var är du när jag verkligen behöver dig...??
Tycker inte att jag ska behöva skrika och be om ditt stöd för att du ska förstå, i en sådan här situation...






Ibland är avståndet väldigt stort...

Önskar att jag bodde lite närmre min familj och mina vänner som bor kvar där hemma...
Att bara åka hem till mamma och syskonen efter jobb och skola, för att äta middag tillsammans. Eller ge någon en kram, just precis när den personen behöver det, inte en månda i efterskott.

Jag saknar att bara kunna ringa någon av mina närmsta, för att träffas och fika eller sitta och prata av sig en stund.



Det blir vad JAG gör det till...!! :)

Fortsätter att leva efter mitt nya motto - det blir vad man gör det till, det blir vad JAG gör det till.
Idag har jag varit på Tandläkarhögskolan. Igår och i morse var jag super negativ inför att åka dit, eftersom jag hört från många andra i klassen att det har varit så tråkigt...
Men när jag väl kom dit, bestämde jag då alltså att, det blir vad jag gör det till...
Så jag har haft en intressant dag. Jag har assat och jag har varit inne på deras Lab och lärt mig en hel del, kul!! :)

Nu sitter jag här hemma och tycker att det är otroligt skönt att det, för mig, är helg. Jag är nämligen ledig från praktiken imorgon och även på måndag. Såå otroligt skönt!! Känner att jag behöver vila och bara ta det lugnt. Tänka på mig själv och mina nära och kära.

Älsklingen är och tränar, sen när han kommer hem, blir det middag (kanske ett glas vin) och sedan mys framför tv´n.

Imorgon ska jag träffa Alex´s mamma i Vällingby och fika. Sen ska jag hem och kanske städa och plocka lite (så vi slipper det under helgen). Förhoppningsvis orkar jag baka lite bullar också, smaskens!!

Puss och Kram






Nere...

Känner mig så deppig idag. Riktigt nere...
Är förmodligen för att det är fars dag och Alex är iväg och firar sin pappa.
Men min pappa kan och får jag inte träffa, går inte att ringa till... :(

Saknar dig pappa!!


(Bilden är tagen från Google)


Älskade pappa!!

            Idag är det Fars dag, Din dag!!


(Bilden är tagen från Google)


Söndag... Fars dag...

Inte kul att helgen går så jäkla fort. Sötisen säger att det kan ha att göra med att jag sover bort halva dagarna... ;)
Idag e det alltså redan söndag, vilket innebär att det är måndag imorgon, IGEN...!! Är iaf ledig på fredag. Även om det just nu käns som en evighet till dess, men jag vet ju att tiden brukar gå fort, så snart är vi där :)

Idag ska jag skriva det sista på mina uppgifter som ska mailas in till skolan. Hade varit bättre om jag hade gjort klart dom för typ hundra år sen, när vi fick dom. Men jag gör självklart som jag brukar och väntar till sista sekunden.

I övrigt blir nog dagen ganska så lugn.
Alex är och jobbar en stund. Sen ska han hem till sin pappa - Fars dag. Jag kände att jag inte riktigt orkar följa med dit. Käns tugnt, eftersom jag inte har min lilla pappa i livet längre. Men jag ska iaf tända ett ljus för honom idag, älskade pappa...

Skavsår i öronen!!

Igår, fredag, åkte jag hem till Angie på kvällen. Det blev tjejkväll tillsammans med Angelica, Patricia, Sara och Elinor. Lite gott att dricka, massor gott att äta och en hel del snack om tänder (kan inte förstå varför). Tack för en trevlig och rätt spontan kväll!! :)

Men, på väg hem, när jag satt på T - banan, kom det två snorungar och satte sig bredvid mig. En tjej och en kille. Tjenen fyllde tydligen 17 år och satt och diskuterade va hon kunde tänkas få av sina föräldrar. Hon önskade sig tydligen en "puppy" och en "trip to China"... Grejen va att do va tvungna att lägga in en massa ord på engelska i varenda mening, typ för att dom väl tyckte att det lät coolt lr nåt. Det var iaf grymt irriterande att sitta och höra på deras mun diarre nästan hela vägen hem. Satt dessutom inklämd och va alldeles för trött för att sätta mig nån annanstans.
Dom diskuterade att det var konstigt att Grönland heter som det gör, när deet inte är grönt där, utan bara en massa is...

En helg med familjen

Helgen spenderades hemma i Söderköping med familjen... :)
I fredags åke jag hem. Lunchade (köpte me mig käk från Max) med Benjamin. Va hemma en stund innan jag fick skjuts ner till Hemköp, där jag mötte upp Sabin. Vi skulle ha en helkväll tillsammans och det hade vi oxå ;) Det blev god mat, spel och gott att dricka. På kvällen drog vi in till stan och till ett ställe som heter "Deli". Det va kul!! Första gången jag och syrran gick ut, "på riktigt"... :)



Lördagen blev lugn...
På kvällen åkte vi till pappa och satte en massa fina ljus vid graven.



Igår tog jag, Sabin, Sebbe och hans tjej Sofia, en tur in till Norrköping - Ingelsta för att handla lite grejer ex. så att Sabin kan börja fixa i Olles lägenhet... :)
Jag hittade några julklappar oxå :)
Innan det var dags att åka tillbaka till Stockholm och älsklingen, blev det käk på Max, såklart!! :)

Nu är jag tillbaka här i Sthlm och idag är jag ledig. Ska försöka sätta igång och plugga lite. Sen har man väl alltid grejer att fixa med... Så den här dagen kommer nog att gå alldeles för fort, tyvärr.

Puss och Kram!! 


RSS 2.0