Nu gäller det!!

Nu är det dags att börja träna igen. Var alldeles för länge sen sist och det känns verkligen i kroppen.

Känner att jag har så mycket energi som jag skulle behöva göra mig av med...
Istället för att slösa bort den på att grubbla en massa, skulle jag behöva träna min lilla kropp. Om inte annat, så behöver den ju trimmas inför semstern. Fasen alltså, tänk att älsklingen och jag ska åka till Grekland i sommar!! Det ska bli så jäkla underbart!! :)
Men då är det bäst att börja underhålla kroppen lite. Inte käka en massa skräp och typ ett ton socker om dagen... :/ Just nu vräker jag verkligen i mig en massa onyttiga saker. Käkar godis och andra sötsaker varenda dag.
Nej, nu måste det bli lite ordning på allt. Nästa månad tänkte jag dessutom gå in på "Löplabbet" och köpa mig ett par riktigt bra löparskor och sen sätta igång med löpning, iaf en eller två gånger i veckan.

Puss och Kram

Sommar, sommar, sommar...

Frukost, fika och snart lunch. Klockan är omställd till sommartid :)
Fick dessutom precis ett sms av älskade Mimmi, som bekräftade att hon kommer till mig den 8e april, på min födelsedagsfest. Blev såå glad för det, vi kommer att ha så jäkla kul!! :D
Vi får ser vad mer denna härliga, soliga dag har att erbjuda...

Igår blev det alltså en sväng till vällingby. Alex jobbade, så jag passade på att shopa lite och träffa Angie (som jag inte sett på länge) ;)
Promenerade till vällingby. Det var så kallt, hade behövt både mössa och vantar.
Gick en sväng och kollade i affärer innan Angie dök upp. Då kollade vi lite till och sen gick vi och käkade, pizza mmm...

Jag shopade inte allt för mycket. Måste försöka spara pengar nu, till gymkort, födelsedagsfirande och självklart till semestern... :)

På kvällen när Alex hade kommit hem från jobbet, åkte vi hem till hans pappa för att fira hans födelsedag.

Efter det åkte vi hem och bara tog det lugnt. Började lägga ett pussel som jag hade inhandlat tidigare under dagen. Tanken var just det, att vi skulle kunna sitta tillsammans med pusslet. Det har blivit lite så den senaste tiden, att Alex sitter med sitt och jag med mitt. Så jag kände att vi behövde något som vi kan göra ihop. Det var mysigt!! :)

Älsklingen jobbar idag med. Men jag har iaf bestämt mig för att jag ska åka till hans jobb, träna nån timme innan han slutar, så kan vi ha sällskap hem :)


Nu är det helg...

Har blivit riktigt dålig på att uppdatera min lilla blogg...

Tiden flyger iväg, som alltid. Våren verkar ha kommit för att stanna - även om det fortfarande kan vara riktigt kallt vissa dagar, trots att solen skiner för fullt. Men helt underbart är det iaf att dagarna är ljusare, fåglarna har vaknat ur sin vinterdvala och sjunger så fint på morgonen när jag går till T - banan och ska åka till jobbet. Det och en kopp kaffe på väg till jobbet, är faktiskt en helt ok start på dagen.

Har klagat på en del saker den senaste tiden och börjar bli lite trött på mitt eget gnäll. Saker blir ju faktiskt vad man gör dom till. Så nu får det vara slut på gnäll och så får jag börja peppa mig själv istället!! Oftast är det ju faktiskt så att när problem uppstår mellan två eller flera personer, så är det sällan enbart en persons fel....

Igår var jag ute med Elinor och Angie. Fick också den äran att träffa Angies flirt och även hennes barndomskompis Jossan en stund. Trevligt, mycket trevligt!! :)
Vi avslutade kvällen på "Ett ställe" på söder. Länge sen jag var där, men det var kul!! :) Inte allt för mycket folk heller, trots att det var löning.
Så, tack tjejer för en super trevlig kväll som avslut på arbetsveckan!! :)

Nu är det helg för hela slanten.
Ska iväg till vällingby om en liten stund. Shopa lite och sen träffa Angie för lite skvaller om gårdagen och en fika...


(Bilden är tagen från Google)


Puss och Kram


Ett glas eller två... ;)

Så var det alltså fredag, igen. Lika skönt som alltid. Slutade inte rikgit när jag hade tänkt idag, men men det får gå iaf.

Igår, efter jobbet, träffade jag Sabin inne i stan. Vi drog en sväng till hallonbergen/rissne, för att gå till en sån där billig, rolig butik. Jag fick iaf med mig ett par skor därifrån (varför är jag inte förvånad). Sammanlagt så köpte jag två par skor igår, för 249 spänn. det känns helt ok faktiskt! :)

Sen besökte vi självklart vårat nya favvofik inne i stan, på Svevägen - Café 60.
Vinkade av syrran vid hötorget och sen hem till älsklingen.

Ikväll blir det en väldigt spontan träff med Elinor inne i stan.
Vi börjar väl med ett glas vin eller två och sen får vi se vad vi kan hitta på för skoj... :)


RSS 2.0