Sorg...


(Bilden är tagen från Google)

...

Finns inga ord...


(Bilden är tagen från Google)

Topploppet!! :)

Nu är det inte långt kvar. Nästa lördag, den 2/10 är det dags för Topploppet, så den här veckan och början på nästa vecka är det hårdträning som gäller. Fasen va laddad jag käner mig!! :) Då är det jag och Angie som ska ge gärnet i Hagaparken. Kom dit o heja oss i mål!! 
Starten går kl. 14.00.

(Bilden är tagen från Google)


Plugg och träning...

Har precis mailat in mitt fördjupningsarbete för sista gången. Käns skönt att ha det gjort. Imorgon är det redovisning av arbetet - det käns inte lika kul...
Men men, det går säkert bra.

Igår hade vi prov i anestesi (att lägga bedövning). Sista provet under den här utbildningen. Jag känner mig jätte osäker på hur det gick. Hoppas såklart att jag får G, men det känns faktiskt inte jätte bra... :/

Igår efter skolan åkte jag, Elinor och Angelica till Högdalen och tränade - Coreboard. Det var ett bra pass med både styrka och kondision. Idag blir det MRB (mage, rumpa, ben) i skärholmen... :) Första gången vi går på det passet och i skärholmen, så det blir spännande. 

Nu måste jag käka nåt innan jag svimmar. Ska iväg till skolan sen för att göra nåt test, som typ tar 5 min o sen åka hem igen. Det känns väldigt nödvändigt. Men får väl försöka tänka positivt och ta vara på bussresan genom att läsa i min bok "Mig äger ingen", som vi ska läsa till Etiken som drar igång nästa vecka.

(Bilden är tagen från Google)

Puss o Kram


Lördag...

Lördag... Inte helt fel!! :)
Idag har jag väl egentligen inga direkta planer. Ska göra det sista på mitt fördjupningsarbete. Gjorde det mesta igår så det är inte alls mycket kvar.

Ska också till vällingby och se om jag hittar någon varm och mysig tröja. Tidigare när jag letat har det varit dåligt med mysiga, men framförallt snygga hösttröjor. Men igår när jag va inne i stan såg jag att nu börjar det komma allt mer.

Ikväll hade jag hoppats på mys med sambon, men eftersom det är fotboll på tv så är det tveksamt hur mycket mys det blir... Får väl ställa mig topless framför tv´n lr nåt... ;)

Igår efter skolan åkte jag ju alltså in till stan en sväng. Gick till "PartyStore" på Sveavägen. Jag letade snygga rosa grejer till mitt "Pinkparty" som jag ska ha den 15e oktober. Jag hittade iaf en riktigt fin girlang och rosa glas, så jag va riktigt nöjd med mina fynd när jag gick därifrån.

Puss o Kram

Kompisar...

Det är fint att ha kompisar...
En rikedom.
Jag är väldigt rik och otroligt glad och tacksam för det!! :)

Tack för att ni finns, mina kompisar!! :)


Kompisar...




...

Sitter o finslipar det sista i mitt fördjupningsarbete innan första inlämningen.
Det käns väl sådär måste jag erkänna. Känner på mig att det kommer att bli en hel del bakläxa men men, det får jag väl ta då. Det är väl därför vi har handledarsamtal, för att få goda råd och utvecklas.
Imorgon kl. 12 ska det iaf in.

Efter det finns det inte så mycket att göra. Ska nog plugga inför anestesiprovet nästa vecka. Det är jag grymt nervös inför!!

Imorgon eftermiddag möter jag upp Angelica och då ska vi ut o springa en stund för att ladda inför Topploppet.
På kvällen fortsätter vi ladda inför loppet genom att gå på Inspirationskväll inne i stan. Det blir mingel o snacks i en Intersportbutik, kan ju inte bli fel...?? ;)

Nu är jag mest bara trött och mina ögon börjar se lite fyrkantiga ut efter allt sittande framför datorn. Blir sängen väldigt snart, men först måste älsklingen komma hem från sin fotbollskväll, så vi får kramas lite innan vi ska sova.



Puss o Kram




Äntligen!!

Äntligen har jag köpt Hälsokokboken som jag skrev om i ett tidigare inlägg (för ett bra tag sen). Så nu är det bara att sätta igång och leta efter smarriga recept :)
För att väga upp det hela och inte bli för nyttig på en gång, har jag även köpt "Muffins" ;) testade ett recept ur den boken igår kväll när jag va ensam hemma och ville ha något extra smaskigt... Muffins med vit choklad och en topping av mörk choklad och kockos, mmmmm... :)



Nu har jag också äntligen kunnat köpa den ansiktskräm som jag älskar och som min hud älskar - Nuxe, men som jag inte haft råd att köpa på ett tag nu, eftersom jag under sommaren har varit en fattig student. Men nu är den alltså min!! :)



Köpte också en ögonmakeup remover och en duschkräm från Lumene.



Puss o Kram


Var sak på sin plats...

Har köpt skolådor till hallen, så att vi inte behöver mötas av ett berg av skor när vi kommer hem.

Alex fick svarta lådor o jag fick vita, så är det dessutom lätt att hitta sina egna skor... :)



På min "bakhylla" i köket är det också ordning och reda nu. Var sak har sin plats och det är lätt att hitta vad jag ska ha när jag bakar :)

Fast det bästa vore ju såklart ett större kök med flera skåp... ;)

Men nu har jag iaf börjat få lite ordning i lägenheten, en sak i taget så blir det nog bra till slut!! :)

Nästa steg blir att köpa backar att ha tvätt i, har hittat ett par riktigt snygga på "Granit"...
 

Puss o Kram

 

 

 

 

 


Fixa och dona...

Oj oj oj!! Vaknade förvånandsvärt tidigt idag, för att vara jag... Kan ju bero på att någon skickade ett sms och jag inte hade tänkt på att stänga av ljudet på mobilen innan jag somnade i går kväll. Men lika bra det, nu är jag uppe och har hela långa dagen på mig att hitta på en massa skoj!!

Ska in till Fridhemsplan och ta en sväng till In o Finn, Ö&B och kanske Eden... Ska komplettera med lite grejer som jag inte kunde hitta igår när jag va på Ikea och Rusta i Barkarby. Fast måste endå erkänna att jag är riktigt stolt över mig själv för va jag åstakom igår. Har fixat iordning en massa här hemma. Har ordnat en väldig massa ny förvaring, vilket gör att det både ser snyggare och mer ordnat ut och man hittar det man ska ha mycket lättare.

Men det är som sagt en del saker som fattas och det ska jag försöka fixa idag. Det får bli som en liten överraskning till älskligen som kommer hem imorgon kväll (ÄNTLIGEN) :)

Det var allt jag hade att berätta för tillfället!! :)

Puss o Kram

Prov, sushi o en kort stunds pina...

Prov i skolan idag.
Sen in till stan, supergod sushi till lunch, på Sushi Yama vid T - Centralen :)

 
(Bilden är tage från Google)

Kl. 13 hade jag tid för ansiktsbehandling på ett ställe som heter Scaraboeus. D va jäkligt klurigt att hitta dit, men väl där låg jag o njöt i typ två timmar. Länge sen jag kände mig så ompysslad.
Fast måste ju tillägga att vissa delar av behandlingen faktiskt gjorde riktigt ONT...
Jag hade ju valt en behandling som innerfattade porrengöring o borde ju kunnat räkna ut att det skulle kännas.
Hon använde dessutom nån knasig maskin i mitt ansikte som fick det att kännas som att hon satt o gav mig tusen små stötar, då kom det faktiskt några tårar, så mycket kändes det... Men just den delen gick så snabbt att det blev iaf bara en kort stunds pina o när hon va klar med den så kändes det inget alls.

Jag ska nog dit igen 1 eller ett par gånger så jag får riktigt ren o fin hy :)

Sen skulle jag egentligen åkt o tränat me Angelica o Elinor. Men jag var/är så trött o seg att jag inte orkade. Fast jag viste ju att dom iaf hade varandra... :)
Nu har jag sovit en stund (en lång stund) o e fortfarande lika trött. Har dessutom haft riktigt ont i ryggen sen jag vaknade imorse, så d får nog bli en stund på spikmattan lite senare.

Nu blir det te, Pukka - Harmonise o tv tittande :)

Puss o Kram

Kan ju inte låta bli...

Har hittat nåt som jag tycker så otroligt mkt om, att jag bara måste dela med mig av det...



Började med att köpa schampot o ett leave in balsam på Åhlens, bara för att jag läst och hört att det ska va så jäkla bra. Men med tanke på priset så ville jag inte köpa på mig allt utan att testa först. Sen blev jag så totalt såld. Nu har jag utökat samlingen med vanligt balsam o inpackning...  Det blev ju inte heller sämre när jag hittade det hälften så dyrt på Rusta. Håret blir otroligt mjukt och doftar underbart!!
Så, testa!! :)


Tack!!

Var ju på kräftskiva igår. D va trevligt!! Vill tacka Angelica som vi var hemma hos... :) Hon va en super bra värdinna :)

Puss och Kram

idag - torsdag

Imorgon e d dags för kräftskiva hemma hos Angelica. D ser jag verkligen fram emot!! :) Först skulle varit på lördag, men jag hade dubbelbokat mig med att sitta barnvakt oxå, så då skulle jag missat den...
Men Angelica va super gullig o styrde om allt lite o som tur va så va d ok för alla att komma imorgon :D

Skolan va otroligt seg idag. Ibland e d jobbigt att lyssna o lyssna o lyssna... E jäkla tur att vi fick gå hem lite tidigare iaf.
Efter skolan strosade jag omkring i Vällingby en stund. Letade efter nån varm snygg tröja som man kan ha nu när d börjar bli lite kyligt ute. Men d fanns inget snyggt. Men jag hittade däremot en riktigt snygg jacka på MQ, lr typ som en mix av en tröja o en jacka. Svart me "skinndetaljer". Köpte den inte för jag orkade inte prova den, men d måste jag nästa gång, för nu har jag varit o kollat på den två ggr :)
Hittade oxå en supersöt mössa o vantar. Snart behöver man ju sånt, vare sig man vill lr inte o då e d ju iaf kul att man kan hitta sånt som e gulligt att ha på sig... :)

Efter fönstershopingen köpte jag kräftor som jag bara va tvungen att provsmaka när jag kom hem, gott gott!! ;)

Imorgon e d fredag!!! :)
O då kommer Benji till Sthlm!!! :D

Puss o Kram


RSS 2.0