Egentid

Idag har Alex en heldag, med jobb, fotboll och grabbkväll hemma hos en polare. Detta gör med andra ord att även jag har en hel dag bara för mig själv.
Först kändes det lite trist, men nu har jag kommit på en massa saker som jag ska göra. Uträtta en del ärenden. Städa hos husdjuren  - inte superkul kanske, men man blir glad när man ser hur glada dom blir när dom har det alldeles rent och fint :)
Sen blir det nog en hel del pyssel. Känner att jag har en massa inspiration.
Ska iaf absolut göra min egna bodyscrub. Snabb och enkel att göra, otroligt skön att använda :)

Kommer nog en uppdatering senare idag/ikväll om hur dagen har varit...



Puss och Kram så länge!!

I´m in love...!!

Kan man göra annat än att älska dessa skor, helt enkelt...





(Bilderna är tagna från www.have2have.se)


Vill ha!!

Fick prov på den här parfymen när jag köpte Cosmo.




(Bilderna är tagna från Google)

Mmm, den doftar underbart gott!! Den vill jag ha :)


Underbara, snörvliga, sommarnatt...

Det är verkligen en underbar sommarnatt. Har balkongdörren öppen och hör sorlet av människor som umgås och lyssnar på musik - grannen har fest. Hade vi möbler på balkongen skulle jag ju faktiskt kunna sitta där just nu, med en filt och bara lyssna på deras glada skratt och samtal. Men nu har vi inga möbler där...
Egentligen är musiken för hög och den hörs i hela huset och har dessutom gjort det i stort sett under hela dan, men det gör inte så mycket just nu. För nu är det är sommar och då hör det liksom till på nåt sätt.  Känner doften av cigarettrök smyga sig in genom det öppna fönstret...

Sambon stack precis iväg och dissade mig för en utekväll med grabbarna... Det gör egentligen inte heller så mycket. Jag är förkyld och ganska grinig, så han gör bäst i att hålla sig på avstånd... ;) 
Hoppas att jag ska må bättre imorgon. Har missat en hel dag med sol och det känns surt.
Känner dessutom att jag håller på att tappa rösten och undrar hur det ska gå en hel vecka på jobbet innan det är helg igen. Inte läge att vara sjuk nu när vi har så mycket att göra på jobbet, innan det är dags för semester...

Tv´n en stund till, sen sängen.

Puss och Kram   

Tack så mkt!! ;/

Jag skulle mer än gärna vilja få tag på den som har smittat ner mig med värsta förkylningen - lagom till helgen och precis när sommaren verkar ha kommit på riktigt. Tack så mycket för det!!
Och jag som hade klarat mig så bra från att vara sjuk, jätte länge nu...

Lite sur blir jag faktiskt...!!! ;/

Host host...

Fasen...!! Har blivit superförkyld. Typiskt att jag ska bli sjuk lagom till helgen.
Sov riktigt dåligt i natt. Tur iaf att det har varit en riktigt lugn dag på jobbet.

Imorgon var det tänkt att vi skulle träffas några vänner och picknicka. Men eftersom jag känner mig som jag gör just nu, blev dom planerna inställda, för min del.
Nåja, får ta igen det en annan dag helt enkelt. Men jag vill ju hinna umgås med vännerna nu innan semsestern drar igång. Låter ju kanske konstigt, men det kommer att vara så fullt upp med flytt, resor och bröllop under semestern, så blir nog tyvärr inte så mkt tid över till annat.
Måste ju hinna åka hem till familjen också.

Semestern närmar sig ju med stormsteg. Vi åker till Spanien första dagen på min semester. Det ska bli så jäkla härligt. Och då har Alex redan hunnit styra upp det mesta med flytten, för han går på semester lite före mig.
Ska bli så kul att flytta till en större lägenhet. Tanken är ju att vi ska stanna där ett bra tag, så då kan vi verkligen lägga både pengar och energi på nya mmöbler och annat.

Mycket att stå i nu, men det är kul!!

Host och kram!!

Date...

Snart dra jag me mig Alex ut på en date... Blir en sväng in till stan. En promenad i solskenet och sen middag på någon trevlig restaurang - har inte bestämt oss riktigt vart vi ska gå än, men det lutar åt att det blir Friday´s... :) Ska i vilket fall som helst bli underbart mysigt att bara umgås me älskligen, utan fotboll eller något annat som stör. Ett krav på denna kväll är massor av mys!! ;)


RSS 2.0