Håll tummarna!!

Idag och imorgon gäller det. Visning av lägenheten...

http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-2rum-vallingby,-racksta-stockholms-kommun-helgumsvagen-4-1851178

Med stormsteg...

Nu börjar det närma sig med stormsteg, flytten...
Imorgon har vi visning på Alex´s lägenhet och efter det är det bara att hoppas och hålla alla tummar och tår för att den ska bli såld, fort, till ett bra pris.

Det är mycket jobb när man ska flytta och ännu mer jobb om man dessutom ska ha visning. Det ska städas och piffas så att det ser fint ut. Jag trodde att vårt förråd var fullt tidigare... Men nu är det FULLT. Så mycket grejer som jag har släpat ner dit för att det ska se fint ut i lägenheten...
Skönt när vi kan påbörja flytten, så att vi kan rensa ut allt som ligger överallt och bara skräpar, saker som vi iaf aldrig använder och då har jag endå redan slängt massor!!

Idag är det iaf lördag. Jag har massor att fixa med här hemma, men ska också försöka hinna ta en långpromenad och bara njuta av att vara ledig och rensa tankarna. Alex jobbar idag.

Nästa vecka blir en härlig vecka, med helgdagar. Jag jobbar måndag, tisdag och onsdag, ledig torsdag, jobbar fredag (kort dag). Sedan är jag såklart ledig lördag, söndag och måndag veckan därpå. Underbart!! Bara tanken gör att jag får massor av energi!! :)

Puss o Kram

Jag hinner inte med...!!

Oj oj, nu händer det så otroligt mycket i mitt liv. Hinner inte riktigt med.

Vi har varit och skrivit på kontrakt för den lägenheten som vi ska flytta in i... Det känns super bra, men overkligt på något sätt.

Idag var mäklaren här och fotade lägenheten. Nästa söndag är det visning.
Allt har gått så snabbt.

Det ska bli spännande att flytta till en större lägenhet. I helgen blir det att åka och kolla på möbler och annat skoj. En sak har vi iaf bestämt. Den här gången blir det inga svarta möbler, är så trött på allt damm!!


Lite inspiration...
Vardagsrummet...




(Bilderna är tagna från Stalands hemsida)

Hallen - stora rymliga garderober.


Badrummet...




(Bilderna är tagna från Ikea´s hemsida)

...något såhär skulle jag vilja ha det i våran nya lägenhet. Ljust och fräscht, med inslag av lila som en färgklick här och där.

G R A T T I S ! ! !

          Grattis världens bästa Felicia!!!
En BAMSEKRAM till dig på din födelsedag!!



RSS 2.0