Bebissemlor och Megamind...

Igår blev det en liten promenad till Vällingby för att kolla in rea´n lite. Hittade bla en super fin klänning på Mango, som jag starkt funderar på att köpa.

Igår kväll blev det handboll och sen såg vi filmen "Megamind". Handbollen va bra, för Sverige vann och filmen va helt ok, ganska rolig.


(Bilden är tagen från Google)

Jag bakade även semmelmuffins igår. Första gången jag gjorde såna, men dom blev riktigt goda och söta... :)

Puss o Kram!!


Tips...

Här kommer ett av mina små tips...

Igår gjorde jag nåt som jag verkligen kan rekomendera.
Jag får alltid supertorr hy på vintern, speciellt i ansiktet. Så igår blandade jag min handkräm, som är jag älskar - "Eucerin pH5 hand cream", med olivolja. Penslade på mixen i hela ansiktet, lät huden suga åt sig i typ tio min och sen tog jag försiktigt bort överskottet. Min hud blev så mjuk och len, som en bebisrumpa. Det funkar säkert lika bra som inpackning till händer och fötter.


Fikadate, handboll och Mulholland drive...

Oj oj vad dagarna går snabbt. Redan söndag. Tyckte att det alldeles nyss var fredag och jag var så lättad över att det äntligen var helg och dags att vila upp sig.
Fast just nu så vill jag ju egentligen att dagarna ska gå fort. För på fredag ska jag ut och festa me tjejerna och på lördag kommer syrran upp hit och det ska bli jäkligt kul!! :)

Igår åkte jag in till stan och träffade Angie och Elinor. Vi gick till ett nyöppnat ställe på Kungsgatan - "Bagel street café". Det finns ett liknande ställe vid Fridhemsplan. Där har jag varit flera gånger och käkat bagels, såå gott!! Därför blev jag mer än glad när jag såg att dom hade öppnat inne i stan. Fast när vi kom dit och jag beställde samma bagel som jag brukar ta (veggie), så blev jag rätt besviken. Den smakade inte alls lika gott och var klumpigt upplagd. Dessutom hade dom lagt en skiva mozzarella i mitten som smakade gummi.
Dit lär iaf inte jag gå igen, utan jag kommer att hålla mig till det andra stället :)

Efter vår lilla fikadate, gick vi en vända på stan.

Kvällen spenderades hemma med älsklingen. Handboll på tv och godis i magen. Sen avslutade vi med att se en riktigt skum film - "Mulholland Drive", som jag inte förtsod nåt av, men se den gärna och se om ni förstår den bättre än mig. 

(Bilden är tagen från Google)

 


Heja mig!!

Utan att kanske riktigt tänka mig för, så gick jag ut me, på Facebook, att jag skulle börja göra 100 situps om dagen fram till semestern...
Nu har jag hållit på i en vecka typ. Plus att jag har lagt till en del andra magövningar för att det inte ska bli för enformigt och tråkigt. Och vist, vissa dagar är det verkligen tufft, men jag är inte den som bangar om jag har sagt att jag ska göra en sak.
Semestern blir förmodligen i slutet av juni, början av juli, så det är ju bara att köra på. Och tro det eller ej, men om jag skrattar riktigt mycket och överdrivet, så kan jag skymta två rutor på magen... Inte illa måste jag säga och klappa mig själv på axeln :D

Målet är att maggen ska bli platt och fin (och att den ska förbli platt även efter en lunch på Max) till sommaren, så jag kan ligga och glassa på stranden utan att tänka på en putande mage.
Jag har tänkt mig något i den här stilen... :)


(Bilden är tagen från Google)


Flera såna kvällar, tack!! :)

Igår blev det en spontankväll hemma hos Angie, med middag, vin o en massa prat... :) Elinor kom också och gjorde oss sällskap, vilket blev en glad överaskning!! :)

Angelica lagade en väldigt god fiskgryta med fisk (såklart), spenat o räkor. Till det hade hon dessutom gjort egen aioli med en massa vitlök, muuums!!

Efter middagen kollade vi på Aladdin och blev nostalgiska :)


(Bilden är tagen från google)

Fast vi tittade väl egentligen inte så mycket, utan pratade mest. Planerade in roliga saker som vi ska hitta på framöver på våra små träffar...
Nästa gång blir det utgång, helt klart!! :) Vi har ju fortfarande inte riktigt firat att vi pluggat klart och att vi har fått jobb och inte behöver leva som fattiga studenter längre...
Så det ska vi göra den 28e, då jäklar!! :)

Puss o Kram


2011

Började det nya året med att först umgås och bara ta det lugnt med Älsklingen.

Sen drog Alex iväg och spelade Fifa med några vänner, så jag planerade snabbt in en spontan date med Angie :)
Så, när hon hade jobbat klart, åkte hon och mötte upp mig i Blackeberg. Vi gick till pizzerian och käkade, innan vi tog en promenad hem till mig. Kvällen blev lång och avslutades med film tillsammans med mina två darlings, Alex och Angie... :)
Vi såg "Dumma mig", igen. Den är ju sååå bra!! :)


(Bilden är tagen från Google)

Puss och Kram

Happy new year!!! :D

Nyårsafton firades alltså hemma hos Elinor... :)
Det bjöds på underbart god mat.
Elinor bjöd på välkomstdrick och laxtoast till förrätt, fläskfilé och potatisgratäng till huvudrätt och lite senare under kvällen kom en mycket god efterrätt, bestående av chokladfondant... 
Under kvällen som gick, spelade vi "sanning eller konsekvens", som iaf enligt mig, är ett kul och bra sätt att lära känna nya människor på...
Det var en kompis till Elinor som jag aldrig träffat tidigare och Alex va ju också ny för de andra...

Sen blev det självklart att springa ut i snön straxt före tolvslaget för att se på alla vackra fyrverkerier :)
Det kändes så jäkla bra att skåla in det nya året med Älsklingen min, nära och kära och även nya människor.
Självklart glömde jag (som fotat som en tok tidigare under kvällen) kameran uppe i lägenheten när vi skulle ut. Men men, då får man väl minnas tolvslaget i sitt personliga galleri, uppe i skallen... :)
Fast här kommer iaf bilder från resten av kvällen...


                                  GOTT NYTT ÅR!!!!!!








AVSLUTAR MED EN TANGO... :)

Tack för en super trevlig kväll och början på det nya året!!! :D


RSS 2.0