Har hunnit ångra mig ett par gånger på vägen ;)

Jaha ja, då ska alltså nyårsafton firas hemma hos oss i år... :) Var väl mest jag som bestämde att det skulle vara så, men Alex verkar iaf inte vara allt för besviken.
Jag har hunnit ångra mig ett par gånger på vägen (jag var ute i väldigt god tid med inbjudningarna), speciellt när jag fortfarande inte hittat någon klänning som jag vill ha. Köpte en jättefin svart långklänning igår, på rean. Men den är för lång för lilla mig, så jag får låta någon sy upp den och ha den vid ett annat festligt tillfälle istället ;)
Idag ska det sista ordnas, så vi (jag) slipper stressa omkring en massa imorgon. Mat ska inhandlas, det ska städas, jag ska sola, ev färga håret, köpa nya glödllampor till lampan i hallen mm mm.
Sen ska jag även hinna med att träffa Angie och träna i Vällingby :)
Fatta att det här året snart är slut. Fast jag känner iaf att jag har hunnit åstakomma en hel del bra saker under 2011. Jag har ju nu hunnit jobba som tandsköterska i ett helt år!! :)
Jag tog tag i det som var jobbigt och bytte arbetsplats när jag inte trivdes.
Jag och Alex har varit på två utlanssemestrar - Spanien och Grekland. Vi har också hunnit gå på två bröllop och flyttat till en ny, större lägenhet :)
Nu blir det spännande att se vad 2012 kan ha att erbjuda...
Fast det blir ju vad man gör det till, eller hur... :)

Vill tipsa om...

Köpte nytt läppglans igår (för jag har ju inga sen tidigare) :)
Hittade ett märke som jag inte sett förut, fast det har säkert funnits jätte länge - Sweet berry gloss från Pierre René. Iaf, det jag vill komma fram till är att jag e super nöjd!! Det doftar gott, sitter skapligt länge, läpparna blir mjuka. Tre st för 99 kr.
Ja, så det var väl typ dagens sminktips, eller något sånt ;)

söndag

Var ute med Mimmi igår och det var riktigt kul!!! Vi började (såklart) med riktigt god pizza på Vapiano i Gamla stan. Där blev jag dessutom omvänd av bartendern som gjorde att jag nu faktiskt gillar Briska igen ;) Han mixade den med granatäpple och det smakade riktigt gott!! Efter det hamnade vi på femtio4 på söder. Lagom mycket folk och trevligt sällskap gjorde att det blev en riktigt lyckad kväll :)
Men eftersom att det blev sent igår så är jag också riktigt trött idag, fast det var det värt :)
Idag ska jag träffa en tjej som vill köpa en del av mina böcker som jag hade när jag pluggade till tandsköterska. Hon ska gå samma utbildning, så det passar ju oss båda riktigt bra. Hon tjänar på att inte behöva köpa nya böcker och jag får en extra slant, lagom till jul :)
I övrigt blir det nog en ganska händelsefattig söndag.
Puss och Kram

Tillbaka i skolbänken...

Har varit på utbildning hela dagen. Kul med lite omväxling, men samtidigt fruktansvärt jobbigt att sitta stilla och lyssna... Kändes som att jag var tillbaka i skolan igen.
Kom hem lite tidigare än vanligt på tisdagar, så har hunnit städa och plocka iordning här hemma. Skönt att känna att man inte är helt slut när man kommer hem från jobbet, utan att jag faktiskt orkar göra nåt annat än att slänga mig i soffan eller somna i badkaret... ;)
Men imorgon är det jobb som vanligt igen.. Fast jag har sovmorgon, vilket känns helt ok ;)
Nu har vi äntligen lagt ut tv-möbeln och hyllan på Blocket och vi har beställt möbler från Chilli. Känner att vi måste börja få ordning på lägenheten nu. Jag vill att det ska synas och kännas att det är Vår lägenhet och inte bara En lägenhet...
Idag serveras det potatisgratäng och färsk lax här hemma. Väntar bara på att min älskling ska komma hem och göra mig sällskap :)
Dagarna går såå fort och kvällarna går om möjligt ännu snabbare. Bäst att verkligen ta vara på den tid man har tillsammans efter jobbet.
Puss och Kram

Känner mig rätt nöjd... ;)

Lördag förmiddag...
En snabb frukost tillsammans och nu har älsklingen åkt iväg för att hjälpa en kompis att flytta. Men det gör inte så mycket, för jag har en massa att stå i. Ska hänga upp julstjärnorna i fönstret - ljusstakarna är redan framställda. Sen ska jag till vällingby för att kompletera högen med julklapparna lite...
Igår visade Alex (ännu en gång) att han är väldens underbaraste, bästa pojkvän...
När jag kom hem från jobb och träning, hade han handlat mat, lagat mat, hängt upp tvätten, städat hos marsvinen (!!), bäddat sängen... Såå jäkla skönt att komma hem en fredag kväll och se att allt redan är fixat :)
Går ju inte att göra annt än att ÄLSKA den killen ;)
Efter jobbet igår åkte jag till Sats - Stadshagen och körde spinn i 55 min. Sen träffade jag Maria som gymade. Efter en stund i bastun drog hon ut mig på en guidad tur för att till slut hamna på ett ställe som heter "Piren", på Kungsholmen...
Drack bla en flädercider - "Astrakan fläderblom" som kan ha blvit en av mina nya favoriter - efter "Sommersby" såklart.
...fast allra helst ska det va päronsmak.
(Bilden är tagen från Google)

Vi får väl helt enkelt se vad mer den här dagen kan ha att erbjuda... :)
Puss och Kram

RSS 2.0