I korta drag...

Här kommer en snabb repris av dagen som varit.

Skola: Jobbade i grupp, förberedde oss inför en redovisning (1 timme lång) som vi ska ha nästa vecka. D gick skitbra!! Vi va riktigt effektiva o fick mkt gjort :)

Sen drog jag hem. Tänkte plugga (d e tanken som räknas, har jag hört) men d slutade me att jag gick till vällingby centrum istället o kollade på alla snygga kläder som jag mer än gärna ville köpa, men inte har råd me just för tillfället...

Gick hem, pussades me älsklingen, käkade köttbullar o mackissar...

Zabina, som jag pluggar ihop me, kom o hämtade upp mig, så stack vi iväg o tränade - Muskel/Core 1 timme.


(Bilden är tagen från google)
Mitt mål är att få en sådär vältränad o platt mage...

Nu ska jag duscha, försöka plugga igen d som jag inte gjorde tidigare idag o sen e d sängen som gäller.

Tjingeling!!


D blev mest en massa snack...

Oj va trött jag e...
Har suttit i skolan idag o "pluggat". Ja d va iaf tanken, men d blev mest en massa snack... :)
Sen gick vi o käkade lunch på en kinarestaurang i närheten av skolan. D blev dock ingen kinabuffé för min del, utan kycklingsallad. Min mage tål inte den där feta maten längre...
Fast när salladen väl kom till bordet (d tog ett bra tag, för de glömde bort mig) så va d visserligen gott, men tror fan att kycklingen va näst intill fritterad iaf!!
En kopp kaffe på d (fråga mig inte varför) o nu har jag jätte ont i magen, såklart :(

    
    (Bilden är tagen från google)

Ska iaf va lite duktig o slänga i mig en tablett, så jag kan träna ikväll (vattengympa). Vill inte missa träningen, som jag gjorde förra veckan.

           
            (Bilden är tagen från google)

Har pluggat sen jag kom hem o Alex har förhört mig mig lite. O ännu mer lär d ju bli, för provet e nästa vecka o då ska jag kunna allt o lite till...

                                    
                                                          (Bilden är tagen från google)

På väg hem idag gick jag förbi en frisersalong i närheten av där jag bor. Gick in o bokade tid för färgning på fre. Känner att jag behöver piffa till mig lite nu när hösten e här. Ska fortfarande va blond, men lite ljusare bara. Har inte varit på d stället tidigare så håller tummarna för att de e bra. Hon som jobbar där hade iaf riktigt snygg hårfärg själv, så ska be att få d som henne ;p Fast hon kanske har gått till nån annan frisör o fixat d... ;)  

   
    (Bilden är tagen från google)


Puss o hej så länge!!

Lite pyssel...

Äntligen har jag kunnat föra över bilder från kameran till datorn.
Så här kommer några bilder på tvålar och kort som jag har pysslat me...

           


        





                 

                 


Träna, träna o träna lite till...

Ahhh, lite sur blir jag...!!
Nu e kameran hemma (äntligen), men då funkar d plötsligt inte att föra över bilderna till datorn. Jag blir så trött på alla tekniska grejer man förväntas förstå sig på.

Har äntligen gjort upp ett litet chema över hur jag ska träna för att min lilla kropp ska bli riktigt nice ;)
Har ju varit lite dålig på att hålla mig till träningen tidigare o har då bara haft 2 dagar i veckan. Så om en träning, av nån anledning, inte blivit av, så har d alltså bara varit en chans kvar. En träning i veckan hjälper ju faktiskt inte allt för mkt...
Så, nu ska jag träna mån (vattengympa), tis (Pilates), ons (spinning) och lör (muskel). Käns som att jag fått me hela kroppen!! Sen kom en tjej som jag pluggar me o frågade mig igår o vi ska börja springa tillsammans 2 ggr i veckan...
Så, måste nog iaf byta ut ett av mina pass mot lite löpning. Oj oj oj... Jobbigt blir d, men fan va snygg jag kommer att bli ;)

Nu sitter jag o tar d lite lugnt innan d e dags att åka o plugga. Har en redovisning idag, som jag verkligen inte ser fram emot (gör man någonsin d)...!!

Nej, nu måste jag dra!!

Puss o Kram så länge!!

Fan va skönt!!

Är äntligen, äntligen klar me hemläxan som vi fick förra veckan o som ska va klar idag o redovisas på ons.
Har suttit me den här uppgiften lite i fredags, igår o halva dagen idag. Men nu e jag iaf klar :) D käns så skönt att bara kunna släppa d. O typ inte behöva få dåligt samvete för att man äter lr nåt annat som man måste göra, men som tar tid från studierna.

Igår åkte vi hem till Alex´s mamma o åt en smarrig middag (som alltid hemma hos henne). Sen skulle Alex kolla på nån match (fråga mig inte vilken) på tv, så jag fortsatte me min tvåltillverkning...
Gjorde 11 st nya tvålar i färgerna transparent o lila. Har verkligen kommit in i det här nu o kan typ inte sluta. Fast snart e tvålmassan som jag fick av Andrea slut (trots att jag va hemma hos henne i lördags o fick 4 lr 5 paket till), så då tar d stop, vare sig jag vill eller ej.
Alex blir galen på mig snart, d ligger tvålar överallt :)

Nu ska jag bara slappa, innan d e dags att gå iväg o träna. Ska bli skönt att använda min energi till annat än att bara plugga hela tiden.

Tyvärr har sötnosen fortfarande inte tagit hem kameran från jobbet, så ni får vänta ett tag till på bilder på tvålar o annat.

Puss o kram!!



Jag har ju ett storkbett i nacken...!!

Så va d fredag igen. Lika skönt som alltid!!
Får bara försöka att inte tänka på att jag måste plugga ganska mkt i helgen. Men imorgon ska jag iaf ha en ledig dag o åka till Andrea o Léo, d blir mysigt.

Vaknade imorse o hade jätte ont i magen :(
D höll i sig typ halva dagen. E inte hundra, men tror d va magkartarr. Har ju d lite till o från. O nu e dessutom tabletterna slut, så måste boka läkartid o få ett nytt recept utskrivet. Sen måste jag även ringa o boka tid hos tandläkaren (nej jag har fortfarande inte varit där), måste ju föregå me gott exempel nu när jag ska bli tandsköterska :)

Idag efter skolan åkte jag in till stan o köpte ett periodkort (busskort). D sträcker sig 4 mån o jag fick ju rabatt eftersom jag e student nu :) Skönt, då slipper jag tänka på d där jäkla kortet varje mån o få ångest över att jag måste lägga ut 690 spänn på d.

Sen gick jag o klippte mig. Klippte bara upp i nacken o tunnade ut håret lite, som jag brukar. O nu ser d faktiskt snart ut som en bob :)
Fast, sen fick tydligen frisören fnatt o klippte upp en jäkla massa i nacken, med trimmer... D blev ju inte jättesnyggt!! Jag får ju trösta mig me att håret växer snabbt o jag ser ju iaf inte hur jag ser ut i nacken ;)
Nu vet jag dessutom att jag har ett "storkbett" (märken i nacken efter storkens näbb), d viste jag inte förut hehe.

                                 
                                        (Bilden är tagen från Google)


När jag kom hem idag gjorde jag några nya tvålar (min nya hobby). Köpte tvålfärg o doftolja tidigare idag, på panduro.

Kan tyvärr inte visa några bilder, varken på tvålarna lr min nya frilla, eftersom älsklingen tagit me kameran till jobbet o lämnat kvar den där...
Ni får se en annan dag :)

Kram Kram


Inte bra, inte bra...

Mitt ena lilla marsvin beter sig väldigt skumt.
Har börjat bitas o e agressiv, gillar inte att sitta i knät o kela...
Dom e vekligen som natt o dag, mina små sötnosar.

Så jag bestämde mig för att kontakta en veterinär igår. Jag mailade o beskrev hur d är o hur olika dom beter sig. Frågade om de hade en aning om va d kan bero på...
Kan ju säga att jag inte blev jätte glad över svaret. De tycker d låter som att jag fått en hona o en hane (ngt jag själv nog egentligen redan börjat misstänka). Så nu råder de mig att åka till affären där jag köpte dom o kolla upp om d e så.
D vore ju verkligen inte kul, eftersom d då skulle innebära att jag skulle va tvungen att lämna tillbaka den ena. D käns inte så snällt, men va ska jag göra. Jag vill inte få en massa marsvinsbebisar här hemma...

Så, nu håller jag verkligen tummarna för att d bara e en tuff liten tjej jag fått :)


Lite barnvakt... Mkt skaka rumpan...

Igår (i lördags) satt jag barnvakt. Åkte för att hämta Felicia på förmiddagen.
Dagen började ju inte allt för bra...
Fast jag gick upp i god tid, så slutade d iaf me att jag missade tåget ut till Lena o Felicia. Dom tågen går dessutom bara en gång i timmen. Som om inte d vore nog, så glömde jag mobilen hemma. Så, är jag kom in till T - centralen, va jag tvungen att köpa ett tel kort som kostade 100 spänn, för att kunna ringa upp Lena o säga att jag missat tåget.

Jag kom iaf fram till slut. Dom stog o väntade på perrongen, så att vi skulle hinna me nästa tåg in mot stan igen.
Så, Felicia o jag började åka hemåt...
Vi stannade i Åkeshov o gick på en liten promenad i Judarskogen. Sen tog vi tunnelbanan hem.
D blev en riktig pysseldag igår. Vi målade o Felicia gjorde egna tvålar som hon sen stolt överlämnade till sin mamma.

På kvällen kom Lena o hennes kille, så vi käkade middag ihop innan dom o Felicia o begav sig hemåt.

Jag va tokigt sugen på att gå ut o skaka rumpan lite o lyckades locka me mig Mimmi ut :D
E så glad att jag lärt känna älskade Mimmi!!

När jag skulle åka in till stan för att möta upp henne, överraskades jag av väldens störtregn. O jag hade såklart klänning på mig...



Sätter mig på tåget o hamnar bredvid några asjobbiga killar som hela vägen in till stan sitter o skriker o rapar öl... Dessutom hade dom en dyngsur stor hund me sig, som låg o gnodde sig mot mina ben. Jag satt där, inklämd i ett hörn o vågade typ inte be om att få gå förbi o sätta mig nån annan stans. Pratade me Sabin i tel hela vägen, för att slippa att killarna snackade me mig...

Klev av vid Medis, kall, blöt o med hundhår på benen.
Då kommmer ett gäng killar o börjar tjaffsa me en ensam kille. D blev bråk, men de lugnade ner sig rätt snabbt.
Hmm, "d är e verkligen inte min dag", tänkte jag då. Precis då kom Mimmi o räddade mig me sitt smile :D

Vi hamnade på Eken, som vanligt... :)
Fick gå in gratis, inte helt fel!! Även om d tog ett tag innan vi fattade att vakten verkligen menade d, vi trodde typ att han drev :)

D blev en hel del skitsnack o en hel del skaka rumpan.
Tror d va "korta killars kväll" igår, för d va verkligen bara korta killar på hela stället. Dj´n, vaktrena, bartendern... Alla killar va fan korta. Hmm, d kändes lite skumt...

Kvällen avslutades me att älsklingen min kom till slussen o hämtade mig mitt i natten, så jag slapp ta tunnelbanan hem. 
D e min älskling d!! ;) 

Utkast: Sov länge ...

Sov länge idag (i söndags). Alex kom o väckte mig typ vid tolv nån gång. Så skönt att verkligen kunna sova ut!!

Har varit en väldigt lugn dag. Har bara varit hemma o fixat.
Sötisen va sugen på kanelbullar o jag hade iaf inget bättre för mig, så satte igång att började baka.
D blev en väldans massa bullar kan jag ju säga. O då gjorde jag endå bara en halv sats.
Fast dom blev supergoda, så d gör ju inget att d blev så många :)

Har pysslat en hel del me.
När jag va hos Andrea i torsdags, så fick jag tvålmassa av henne. Hon älskar oxå att pyssla.
Så, igår o speciellt idag har jag prövat mig fram i olika tekniker för att få fina tvålar. Övning ger färdighet!!

Nu e d allt dags för sängen. Ska bara väcka älsklingen först, som somnat framför tv´n.

Puss o Kram

Lite skola o mkt Léo... :)

I torsdags blev d en kort dag i skolan...
Vi hade "självstudiedag", så vi i min grupp möttes upp i skolan o satt där ett par timmar o jobbade. Sen käkade vi lunch tillsammans. Efter d kom vi fram till att vi nog faktiskt inte hade så mkt kvar som vi verkligen behövde göra, så vi bestämde oss för att åka hemåt.

Jag hade egentligen sagt till Andrea att jag skulle komma o hälsa på, på fre. Men eftersom vi slutade så tidigt i torsdags så åkte jag dit då istället. Så jag, Andrea o lilla Léo spenderade resten av dagen o kvällen tillsammans. Vi gick o köpte pizza o jättegod pasta, sen tog vi me oss d hem o kollade på Idol.

Léo måste va väldens snällaste lilla kille...
Han e så nöjd o glad hela tiden. Gråter bara när d gäller såna där självklara saker, som att han vill ha ny blöja lr att han e trött, hungrig. I övrigt e han bara jätte nöjd!! :)


Tenta öl!!

Har avklarat första tentan!! Så skönt att ha d gjort. Så jäkla nervös som jag har varit dom senaste veckorna. Igår hade vi provet. D käns som att d gick ok iaf, borde få godkänt tycker jag... Man kan bara få G lr IG.
Eftersom vi har självstudier imorgon (vilket innebär att man inte måste gå upp riktigt lika tidigt) så bestämde vi oss för att ta en öl efter skolan idag, för att fira att vi haft vår första skrivining :)
D va jätte trevligt o vi pratade faktiskt inte bara om tänder, även om d blev en del sånt me (oundvikligt) :)
Vi hamnade på ett ställe på söder, som jag redan glömt  va d heter. Men men, d va trevligt iaf o dom hade god öl!!

                          



Nästa gång har vi bestämt att d blir mer utgång, me fortsättning, efter ölen ;)

På väg hem, blev jag så otroligt kissnödig, så jag va tvungen att gå av vid T - centralen o betala 10 jäkla spänn för att få gå på toa. Ska man bli ruinerad bara för att man behöver kissa??!! Jag e ju student nu, får man inte studentrabatt då... :)

Efter d (som plåster på såren) gick jag o köpte några böcker. Jag älskar böcker. Speciellt pocket, för dom e så billiga!!

                                    

Nu sitter jag hemma o vräker i mig nåt gott som sötisen lämnat framme, "Farmors arraktärning"...??



Hade fått brev från mamma me när jag kom hem, då blev jag glad :D

Nu ska jag nog kolla lite på tv o sen gå o sussa. Ska ju trots allt plugga imorgon.

God natt!!


Lite frukost kanske...

Sitter o väntar på att Zabina ska komma, så vi kan börja plugga. D finns några saker som jag verkligen måste träna på idag...

Borde kanske käka lite frukost me ;)


(Bilden är tagen från google)

Har varit vaken ett tag nu, men har typ sprungit omkring o dammsugit o fixat här hemma, för d såg ut som jag vet inte vad i vår lägenhet...
Men nu e d fint (finare).

D va allt för nu (mkt intressant).

Kram

090902

Syster yster har åkt tillbaka hem till Söderköping, saknar henne redan.
Jag pluggar o pluggar, som vanligt nu för tiden...
Om mindre än en vecka har vi prov. D e rikgit nervöst!! Käns som att vi förväntas kunna hur mkt som helst.
Just nu vill jag helst bara att d ska va över, så jag kan slappna av. Jag får dåligt samvete så fort jag gör ngt annat än att plugga. Som nu tex.

Imorgon har vi eget arbete. En tjej som jag läser ihop me, kommer hem till mig, så ska vi plugga tillsammans. D e lite roligare o ganska mkt lättare då.

Sen, imorgon eftermiddag, ska jag träffa grabbarna grus, som jag kommer att passa varje tor. D ska bli jättekul!! Kommer att bli skönt att göra nåt annat än att bara plugga hela tiden...
Dessutom tjänar jag ju lite på d me o pengar e ju som bekant aldrig fel. Speciellt inte när man shoppar som jag gör... ;)

     
      (Bilden är tagen från google)

Älsklingen e o spelar fotboll.
Jag försöker blogga, titta på en dokumentär om Obama o käka samtidigt...
D går sådär kan jag ju erkänna.

Nåja, d va nog allt för idag.
Ska nog snart gosa ner mig i sängen o läsa lite, inte läxor dock, utan en väldigt bra bok som heter "I skuggan av värmen". D e andra boken (av fem) i en självbiografisk serie av Lotta Thell. 
Finns oxå en film basserad på den boken. Den ska jag absolut se så fort jag läst klart.
En annan film som jag absolut ska se, är "Flickan som lekte med elden". Har ju sett "Män som hatar kvinnor" (basserade på Stieg Larssons böcker) o den va så otroligt bra att jag bara måste se den här me, sen kommer d vist ut en tredje film i okt me, tror jag.
                                  
       
                          (Bilderna är tagna från google)


Puss o Kram!!

RSS 2.0