Don´t forget...!!

Glöm inte att deklarera, senast den 3e maj kl.24.00


 
(Bilden är tagen från Google)

Bröllop...

Ska på bröllop i augusti. Har fullt up me att försöka komma på va jag ska ha på mig...



(Bilderna är tagna från Google)

Tips någon...?? :)

Jag e nog ensam om d här, men jag vill faktiskt gå upp i vikt. Så d blir lite mer att krama o så jag inte ser så mager ut. Speciellt när jag blir sjuk, har ju inget att ta av.
O jag kämpar verkligen för att uppfylla mina mål... Men e kanske inte jätte nyttigt att sitta o smälla i sig glass o kakor hela dagarna. Måste ju finnas bättre o sundare allternaiv. Träna samtidigt som man äter god och bra mat kanske...

Nån som har några bra tips...??

Målet e iaf att jag ska gå upp 5-6 kilo. Sötisen tycker att jag kan gå upp 10 kg, men d käns lite väl mkt, jag e ju liksom inte så lång... :)



D va dumt...

Har lite beslutsångest. Ska jag åka till praktiken imorgon lr inte. Har ju fortfarande lika ont om inte ännu ondare i ryggen. D går ju liksom inte över bara för att jag går hemma o dräller. Värktabletter hjälper ingenting, inte heller tigerbalsam lr ormsalva som sötisen så snällt masserar min rygg me...

Ska ringa en naprapat i vällingby, imorgon bitti o se om hon kanske har fått nåt återbud, så hon kan klämma in mig en stund. Om jag får tid så blir jag hemma imorgon me. Om jag inte får tid, åker jag till praktiken iaf. Jobbar 9-15, så d kanske jag kan stå ut me.

Fick för mig att d skulle hjälpa att ligga på spikmattan en stund. D brukar ju faktiskt råda bot på d mesta. Men så fel jag hade. Nu har jag fruktansvärt ont, istället för jätte ont... D va dumt!!


Chokladtoppar o Smirnoff...

Hmm...
Drömde inatt/idag om att jag skulle på nån slags fest tillsammans med några gamla klasskompisar till mig, från höstadiet. Vi va ute på landet nån stans. Jag drack Smirnoff o vräkte i mig chokladtoppar, såna me skum i...
Jag åt så många att jag tom. vaknade av att jag låg o dreglade på kudden... Mkt trevligt sätt att vakna på.
Tittar då på klockan o den e 14.35. Hur fan lyckas man sova så länge...??!! Vaknade då till liv me ryggvärk o mensvärk, precis som jag hade igår o blev då väldigt lättad över att jag hade sovit bort halva dagen för att slippa den skiten.
Tog ju en värktablett igår som tog bort typ 50% av värken iaf, men som oxå gjorde att när Alex kom hem såg d ut som att jag va rejält onykter (stark tablett = groggy liten Lova). Somnade mkt nöjd i hans knä framför tv´n :)

Nu har jag varit hemma från praktiken två dagar. imorgon måste jag nästan gå. Värken går ju inte över. Så ska jag sitta o vänta på att den ska göra d, kommer jag ju aldrig kunna ha ett normalt liv igen... Nej imorogn blir d praktik o lite job på eftm. måste få in lite pengar till sommaren.

Puss o Kram så länge.


Nu e d F*N inte kul längre!!



(Bilden är tagen från Google)


Igår grät jag en skvätt. En ganska stor skvätt.
Jag e så otroligt trött på att alltid ha ont i kroppen.
E d inte magen (vilket d väldigt ofta e) så e d mina knän. Nu har jag även fått problem me ryggen. På vänster sida har jag en strålande värk som börjar i svanken o går ner till baksidan av knät. Har haft d i över en vecka nu o d vill inte ge sig. Flera jag har snackat me tycker att d låter som ischias. Har även Googlat på d o d stämmer väldigt bra in på hur jag känner... Så d blir väl att gå till en naprapat o betala jag vet inte hur många hundra för att få d bekräftat. Men han/hon kanske kan ta en koll på mina knän då me.

Idag e jag hemma från praktiken iaf. Va där igår, men blev i stort sett hemtvingad för att jag såg blek o inte så kry ut. Jag kan inte göra bra ifrån mig när jag både har mensverk o ont i ryggen. Svårt att va trevlig o glad mot patienterna då... :/

Va hos en gynekolog idag. En lång grå gubbe som mest va dryg o otrevlig. Som om man inte känner sig liten o utsatt iaf när man sitter där o vet att man snart ska va halvnaken inför en vilt främmande karl.
Dessutom satt han där o försökte få mig att tro att jag egentligen inte har mensvärk utan att d kanske har me nåt annat i magen att göra... (då har jag tidigare imorse blivit hänvisad till gyn av ngn på vårdcentralen, för att hon trodde att d hade me nåt gynikologiskt att göra - jag bli fan GALEN snart)...!!!
Jag har ju bara gjort en total utredning av min mage o dom hittade inga fel (förutom magkartarr). Dessutom så tror jag att jag känner igen va mensvärk e, eftersom jag har haft problem me d sen jag började få mens, x antal år sedan me andra ord...!!!

Behöver jag säga att jag inte kommer att gå till honom igen...


Långpromenad i vårsolen...




Ännu mera tack!! :)

Har ju inte lagt in några bilder på vad jag fick för saker av mamma, älsklingen o hans familj när jag fyllde år.
Så här kommer d...

Av Alex´s familj fick jag bland annat en supercool elvisp (yes, en elvisp KAN va cool) från OBH Nordica. Jag hade önskat mig en, eftersom jag inte hade nån o jag ääääälllskar att baka.



Av älsklingen fick jag bland annat en underbar parfym (som jag oxå hade önskat mig), Davidoff - Cool Water.



Mamma gav mig en kok/bakbok, hon vet va jag gillar... :)



Fick oxå ett sött rivjärn (yes, rivjärn KAN va söta), som jag oxå kan använda när jag bakar...

  

Alex o jag fick dessutom en sak, tillsammans, av hans familj...



Ett duschhuvud som ändrar färg efter temperatur. Hur coolt e inte d...!!


Tack!!

Så va man 26...
Fyllde ju år i torsdags o firade då me älsklingen, hans familj o syrran. Vi åt en riktigt god middag som Alex hade lagat till. Färsk pasta o en pastasås me fisk o skaldjur. Mkt trevligt!! :)

Yes, Sabin kom alltså upp till Sthlm i onsdags... :D 
O åkte tillbaka till Sörping igår... :(

Men vi hann me en del kul saker iaf. En sväng i Vällingby, födelsedagsmiddag o tjejkväll i fredags. Då fick hon träffa några av tjejerna jag pluggar ihop me, Lena (my best friend) o Malin, från mitt förra jobb :)
Vi hade väldigt trevligt. Käkade en massa godis, chips ostbågar... Inte jättenyttigt o inte super bra för tänderna, men man fyller ju bara år en gång om året :)

Av Malin fick jag en stor påse fylld me massa olika sorters saltlakrits (ÄLSKAR saltlakrits) :P





Sara, Elinor o Angelica gav mig biocheck o en flaska Asti Cinzano (me like).



Av Lena fick jag presentkort, som kan användas i vilken butik man vill (skitbra) o av Sabin fick jag garn (som jag hade önskat mig), i olika snygga färger o presentkort på H&M.





Tack så mkt för alla fina grejer!! :)




 

It´s my birthday...!! :)

Då har man fyllt 26...
Lite nojjig över åldern kan jag ju erkänna att jag e... ;)

Har iaf haft en toppendag me nära o kära.
Middag me älsklingen, hans mamma, bonuspappa, bror o min syster. 
Besöket avslutades me en omgång Wii :)

Imorgon blir d fest me tjejerna!! :) 
Lägger in bilder på presenter o sånt imorgon... 

Puss o Kram. 

Då va d dags igen...

Tiden går lika fort som alltid. Har varit påskledig.

(Bilden är tagen från google)


Men nu e d dags att åka till praktiken igen. Börjar sent (kl.13) idag.
Jag trivs ju väldigt bra på min praktikplats. Men vissa dagar blir d lite segt. Fast så e d väl vart man än är...
Nästa mån kommer dessutom min lärare från skolan o hälsar på, för en halvtidsbedömmning av mig ;)
Så ska väl sätta mig ner me min handledare nu i veckan o gå igenom allt tills dess, så iaf jag kan känna mig lite mer förberedd.

Igår snöade det när jag vaknade, idag skiner solen igen.
Hoppas jag får sol på min födelsedag me :)

(Bilden är tagen från Google)


Ikea...

Idag har vi varit en sväng på Ikea i Barkarby. Vi va inte direkt ensamma där. Har nog aldrig sett en så full parkering tidigare...

Vi köpte lite småsaker, som ett diskställ, skoförvaring till hallen o några fina ljus.
Tanken va ju oxå att vi skulle köpa utemöbler till balkongen. Vi kollade runt lite, på Ikea, Rusta o Jysk...
Finns ju en hel del fint, men vi måste hitta nåt som e både snyggt o inte allt för dyrt. Vi såg iaf ett par stolar på Ikea som vi gillade. Måste bara hitta en bord me som passar. För bordet som va menat till dom stolarna, e alldeles för stort för våran balkong.

Såhär ser stolarna ut iaf...


Den finns även som solstol...



(Bilderna är tagna från Google)


Balkongdrömmar...

Saker jag skulle vilja ha på våran balkong... :)

En färgglad plastmatta.


Ljus.

Varma o sköna filtar till sommarkvällarna.

 

Stolsdynor.

(Bilderna är tagna från Google)

Vill oxå ha en lila duk till bordet (hittar ingen bra bild). 
O en massa vackra växter.


Flitig som en myra...

Idag har jag varit riktigt flitig.
Har tvättat fönster. Har bytt gardiner i sovrummet så nu ser d mycket ljusare ut där (som d ska när d e vår). Sen har jag rensat ut en massa skräp från lägenheten. Jag (som så många andra) samlar på mig så mkt skit som bara tar en massa plats. 
Har oxå rensat o städat ute på balkongen, så att jag kan börja göra fint där.
Imorgon ska vi åka till Ikea o köpa bord o stolar som ska stå där ute. Vi har ju tyvärr inte allt för mkt sol på vår balkong, men d kan iaf va mysigt att sitta där, sen när d blir ännu lite varmare. D ser jag verkligen fram emot :)
Lite längre fram ska jag oxå åka till Plantagen o köpa lite fina växter som vi kan ha där ute.

Dom här möblerna har vi tittat på...


(Bilderna är tagna från Google)

Dom e kanske inte supersnygga, men man kan fixa till dom me några fina stolsdynor en en duk på bordet så blir d nog bra!! :)

Nu e Alex ute me sina nya kollegor o har kul i Stockholmsnatten. E ju ledig imorgon, så då kan man göra sånt... :)

Skönt har d varit me långhelg. Fast snart e den (redan) slut.
Men jag har iaf hunnit me en hel del tycker jag. Har varit mkt me sötisen :) Igår ex. va vi ute på vårpromenad. D va härligt i solskenet.
Sen på kvällen, åkte vi o åt middag hos Alex´s mamma.

I torsdags åkte jag hem till Andrea efter praktiken, för att fira att helgen börjat :)

Ser fram emot veckan som kommer. På ons ska jag jobba några timmar efter praktiken. Bra för jag behöver verkligen pengarna.
På tor fyller jag år!! Då blir d middag på kvällen ihop me Alex´s mamma, bonuspappa, bror o förhoppningsvis Sabin :)
O på fre e d fest hemma hos mig!! Ska bli jättekul!! Första gången jag festar me båda mina systrar o första gången på länge som jag festar me min bästa kompis Lena :)
Sen ska d bli suerkul att träffa tjejerna från klassen igen!!

Oj vilket långt inlägg d blev...
Nu får d räcka för den här gången.

Puss o Kram


RSS 2.0