P I N K... :)

Jag hade så kul igår när tjejerna kom!! :) Jag uppskattar verkligen att jag har fått chasen att lära känna dessa fina tjejer. Om jag inte hade börjat plugga till tandsköterska för snart 1,5 år sedan, så hade jag aldrig träffat dom. Ödet...

Igår kväll va allt väldigt rosa. Det gillar jag!! :) Hade piffat i lägenheten med rosa detaljer överallt. Och tjejerna va superfina i sina rosa outfits.
Alex´s syrra kom förbi en sväng. Det va trevligt!! :)
Vi drack en massa gott och spelade "Sanning elller konsekvens". Det spelet ledde till dom mest konstiga saker här hemma. Jag gnuggade rumpa med Patricia. Angie och jag bytte kläder och Angie "munpruttades" på Patricia. Elinor och Patricia svängde om i en tango... :D 
Så det kan bli när man är ett gäng tjejer en lördagskväll... ;P

Senare under kvällen tog vid med oss dricka och spel för att åka in till stan. Vi hamnade på Göta källare, där Lena och Mathias väntade på oss :)
Väl där inne blev det en massa dans och goda drickar (va jäkligt länge sen jag drack en drink senast).

Jag tackar för en super trevlig kväll me roligt sällskap!! Och jag ser redan fram emot nästa gång vi ses och partar till det... :)


Elinor och Patricia i en tango...



Angie "munpruttas"...


Byta kläder, why not...



Två snygga brudar på Göta källare....



Till och med drinkarna var rosa... :)


ladda, ladda, LADDA...!!! :D

Äntligen är det fredag!! Fast måste erkänna att den här veckan har faktiskt gått riktigt snabbt, skönt!!

Imorgon är det dags för party. Då kommer några tjejer från klassen och ett par till för att festa hemma hos mig. Temat är ROSA... :) Det ska bli så jäkla kul och jag är jäkligt laddad!!

Så imorgon blir det att piffa till det här hemma så att det blir lite mer rosa, såklart. En snabb sväng till vällingby blir det med, för att fixa dom sista små detaljerna.
Runt kl. 18 kommer Angie för att hjälpa mig fixa iordning innan de andra kommer, tack för det vännen!! :)

(Bilden är tagen från Goolge)


Cocktails and Dreams... :)

Förra helgen kom älskade Mimmi hit o sov över mellan fredag och lördag. Det uppskattades verkligen!! Jag har så svårt för att vara ensam nu och Alex jobbade sent.
Mimmi hade gjort tacopaj som hon tog med sig och sen bjöd jag på chokladfondue med jordgubbar, kiwi och banan, till efterrätt. Mmmm, det var såå gott!!


(Bilden är tagen från Google)

Det blev en lång kväll framför tv´n, men framförallt fylld med en massa prat om livet och allt som hör därtill...

Tror vi gick och la oss straxt före kl. 4 :)

På lördagen åkte Mimmi och jag till Liljeholmen centrum och chopade, för att senare åka hem till henne i Nyköping.
Där blev det middag med taco´s, mums mums!! :)
På kvällen bestämde vi oss för att gå ut och prova nattlivet i Nyköping. Vi hamnade på ett (tydligen) tämligen nyöppnat ställe som heter Cocktails and Dreams. Det fick godkänt men vi hade gärna velat ha ett till dansgolv, eller snarare annan musik än dansband där det faktiskt fanns ett dansgolv... Men men, nästa gång ska vi gå till ett ställe som heter Tellus. Taxichauffören tipsade oss om det på väg hem, så det får bli nästa gång jag besöker Nyköping. För det kommer absolut bli fler gånger!! :D

    
(Bilden är tagen från Goolge)

Det blev alltså en hel helg med Mimmi. Kan inte bli annat än toppen!! ;)





Puss o Kram  

Sista praktiken o julförberedelser...

Oj va tiden går fort!! Var ett bra tag sen jag skrev något här. Men har väl egentligen inte haft så mycket att skriva om...
Vist har jag gjort roliga saker, men eftersom att det också har hänt sorgliga och ledsamma saker så har jag inte direkt haft motivation att skriva.

Nu har iaf min sista praktikperiod börjat. Sju veckor kvar. Det käns så bra. Snart är jag tandsköterska :)
Slut på pluggandet och förhoppningsvis får jag ett arbete snart, där jag kan tjäna lite pengar :)

Snart är det dessutom jul...
Jag har iaf köpt en del julklappar. Jag brukar va ute i god tid varje år. Hittar jag något som passar någon speciell, kan jag ju lika gärna köpa det nu, istället för att göra som alla andra och ge mig ut i stressen dagarna innan julafton.


Äntligen lite egentid...

Ikväll kommer älskade Mimmi o hälsar på!! Då blir det äntligen lite egentid med henne, utan barn (lr sambo, från min sida). Alex jobbar kväll/natt, så då passar vi på att ha tjejmys... :)
Så idag blir det att städa upp här hemma, för det ser milt sagt för jävligt ut. Förstår inte vem det är som sprider en massa grejer omkring sig i hela lägenheten... ;P

Sen ska jag promenera till vällingby och köpa lite smått å gott!! Tänkte bjuda på chokladfondue, me massa smarriga frukter och sen kanske en flaska gott vin till det (låter som värsta dejten). Mums mums... :)


(Bilden är tagen från Google)

Men nu är det väl bara att sätta igång och fixa här hemma.

Puss o kram!!

RSS 2.0