Schlagermys...

Ser verkligen fram emot helgen!!
Jag ska äntligen köpa klänningen till sommarens bröllop. Kunde ju inte köpa den när jag provade den, eftersom min ekonomi inte riktigt ville d.

Sen, på lördag kväll ska jag hem till Therese o ha schlagerkväll me henne o några andra tjejer från klassen (vårat lilla gäng). Fast så mkt schlager känsla blir d kaske inte, eftersom vi bestämt att vi ska ha myskläder på oss o bara slappa... Skönt att inte behöva ha ångest över va man ska ha på sig för en gångs skull :)

Hinner förhoppningsvis me att umgås me Mimmi o co nån gång under helgen oxå.

Nu ska jag fixa käk tills älsklingen kommer hem.
D blir kött me klyftpotatis och grönsaker i ugn.

Puss o Kram

Plugg, solsken o en supergoood bulle... :)

Snart e även dennna skolvecka slut... Skönt!! Fast d har varit en slapp vecka me mkt eget arbete.
Imorgon e d halvdag, som vanligt.
Vi har redovisning. För första gången, e jag inte ens lite nervös. Men d kommer nog imorgon så fort jag vaknar som ett brev på posten.
Lite nervös e ju bra att va, har jag hört ;)
Håll tummarna för att d går bra!!

Efter lunchen idag tog vi en paus i förberedelserna inför redovisningen o gick ut o satte oss i solen. Sara bjöd på en supergod bulle/kaka, d va väldigt uppskattat :)

Puss o Kram

surt...!!

Sitter o njter av att solen skiner utanför fönstret.Men känns jäkligt surt att jag ska jobba 12.00 till 20.00 ikväll. Igår, när vi va lediga hela dagen, då blev d att sitta inne typ hela dan för att regnet öste ner o d åskade... Men idag, som sagt, skiner solen. Kul, för dom som kan njuta av den.

Men jag får ju tänka på pengarna. För ekonomin e ju inte den bästa nuu direkt. Har sjukt dåligt me pengar. Nån som har ett extrajobb till övers får mer än gärna höra av sig till mig. Behöver alla hjälp jag kan få.

Puss o Kram

En helt underbar dag... :)

Har varit en helt underbar dag!

Hämtade Felicia på dagis igår efter en kort o rätt slö dag i skolan.
Hon sov över hos oss o idag bestämde vi oss för att spendera dagen på stranden innan d va dags för henne att åka hem till sig igen...
Vi mötte upp Mimmi o hennes charmiga små tjejer, på Smedsundsbadet.
D har ju varit underbart väder hela dagen så vi satt där o bara njöt i flera timmar. Felicia o Mimmis lilla Inez plaskade i det iskalla vattnet tills dom va frusna som små isglassar, men roligt hade dom!! :)

Dagen avslutades me att Lena (Felicias mamma) o hennes Mathias kom o gjorde oss sällskap i värmen en stund innan d va dags att bege sig hemåt efter en väldigt lyckad o trevlig dag. 

Jag har fått en rejäl solbränna. Känner redan hur mkt d kommer att svida imorgon bitti när jag vaknar.
Fast hoppas självklart på sol även imorgon. Då blir d definitivt en till heldag på stranden (fast då me solkräm), då tillsammans me älsklingen...

Blir så lycklig av att vakna o se solen skina!! D e verkligen helt underbart. Varmt o skönt. Alla människor kommer ut ur sina skal o d e folk överallt. Man blir brun o snygg o livet känns så bra... :)

Tack för idag!!

 Puss o Kram

smakprov...

Började ju me att virka en filt för ett bra tag sen, som jag nämde här i bloggen...
Den har jag nu lagt på is ett tag o har istället börjat me en ny (lite enklare design) o den har jag kommit ganska långt me. Här kommer några smakprov... (som om nån nu skulle va intresserad) ;P





Efter den rosa randen kommer jag att fortsätta en bit me gult igen.
Sen kommer jag även att sy fast tyg på baksidan av filten...


Va va d som hände??!!

Har (nästan) bestämt mig för att gå o träna ikväll. Muskelpass kl 18, i vällingby...
E ju så segt att ta sig i kragen o masa sig dit bara. Men käns ju såå bra när man väl e där o ännu bättre när man går därifrån :)

Sitter här i ett par alldeles för tighta jeans (iaf e dom d om man sitter ner). Så magen, som egentligen inte e så stor, bullar verkligen över o jag får typ panik över att jag snart kommer att vilja ligga o glassa på stranden iförd en liten läcker bikini... Måste göra nåt åt situationen...!!
Att magen syns allt mer (vill påpeka att jag absolut INTE antyder att jag på något sätt e tjock) kan ju bero på att d den senaste tiden (typ dom senaste åren) varit kakor o annat gott typ till frukost, lunch och middag, betydligt fler dagar i veckan än lördagar... D i kombination me att inte röra allt för mkt på sig, gör att jag nu börjat inse att jag faktiskt inte e så barnsligt ung (tonåring) längre och att den metoden inte funkar för att hålla kroppen i trim ;)

Jag som tränade så flitigt innan praktiken. Va hände...??!! :S

Vältränad...     eller bullmage...??


Somarkroppen måste fixas!!

Nej nu får jag faktiskt komma igen me träningen lite, om jag ska få den där snygga kroppen som jag vill ha lagom tills d e dags att dra på sig bikinin... ;)

Har föresten sett några riktigt fina som jag funderar på att införskaffa till sommaren...

                                     
            (Bilderna är tagna från Gina Tricot)    


världens lyckligaste...!! ;)

Jag, som så många andra av d kvinnliga könet, e tokig i skor!! Googlade på festskor o hittade alla dessa skönheter...
Skulle jag ha alla dom här skorna, skulle jag förmodligen va värdens lyckligaste...!! ;)
Så om d finns nån där ute som känner att han/hon tycker väldigt mkt om mig, så får ni mer än gärna köpa ett par av dom här till mig (har stl. 35/36) ;)

Svarta pumps o festskor...
                 

Vita...
             

Ballerina/sommarskor...

    

Övrigt...
    

(bilderna är tagna från Google)


Finally...

Så äntligen har jag hittat vilken klänning jag ska ha på brölloppet i sommar. Har ju börjat leta i god tid just för att jag vet hur svårt d e att hitta d man söker, speciellt när d gäller kläder...
Men idag hittade jag en jätte fin klänning på Gina Tricot.
Har sett den tidigare, men av nån anledning aldrig provat den.

Nu måste jag bara bestämma om jag ska köpa den i ljusrosa lr korall...

 


Den här vill jag se...

"Clash of the Titans"...

http://www.youtube.com/watch?v=FXttqg0RWU8

:)

Nu e d fredagsmys...!!
Ja snart iaf. Slutade ju skolan tidigt idag, så än så länge får jag ha fredagsmys me mig själv, innan älsklingen kommer hem. O föresten har han match ikväll, så d blir kanske inget mys förens sent ikväl... Men men, den som väntar på nåt gott... ;)

Imorgon blir d barnkalas ute i Ösmo hemma hos Lena och Felicia :)
I övrigt har jag inga direkta planer för helgen, får se va som händer. Måste nog plugga en del, har prov i protetik snart.

Puss o Kram



(Bilden är tagen från google)


Tack tjejer!! :)

Nyss hemkommen från en mycket trevlig kväll ihop med några av tjejerna i klassen o en kompis till Angie (hon fyller år idag, så vi träffades för att fira henne). Tanken va att vi skulle till Vapiano i gamla stan, men d va fullbokat. Drog då till en nyöppnad Vapiano restaurang vid Kungsbron istället...
Fullbokat även där.
Till slut hamnade vi på ett ställe som låg där i närheten.
Maten va ok, bemötandet va ok, men mer än så va d inte. Inget högt betyg på d stället me andra ord.
Men sällskapet va väldigt nice!! :) Tack för d tjejer!!

Puss o Kram

En stadsbo ute på landet...

I fredags va d sista dagen på min praktik. D kändes ju lite skumt att säga "hej då", eftersom jag va tillbaka igår igen för att extrajobba. Men nu får jag ju iaf betalt :)

Efter en trevlig "avskedslunch" på praktiken (slutade kl. 12.00) tog jag bussen hem till Söderköping för att hälsa på familjen. D va länge sen jag va hemma.

Gjorde inte så mkt, va mest hemma o umgicks. Tog lite bilder på djuren. Kände mig som en turist som alldrig varit på landet tidigare.
Här e några av bilderna...


Ko som pussar gris...


Bä bä vita lamm...


Lilla killingen...
Några sekunder efter att jag tog bilden, slog hon huvudet i badkaret, stackarn... :(


I söndags gick jag en sväng på stan me Sabin innan jag åkte tillbaka till Sthlm.

D har varit en mkt trevlig helg.
Funderar på att åka hem redan nästa helg igen, för då e vi lediga från skolan både tor och fre. Dessutom fyller Sabin 20 på ons, så då kan jag fira henne, lite i efterskott :) (Har en super present till henne) ;)

Puss o Kram


RSS 2.0